HORGUEM TUNING

Horguem Tuning - Magazin online de piese auto si accesorii pentru tuning auto
Asistenţă
YM icon
horguemtuning@yahoo.com 0747254557
Newsletter
Adresa de Email:
Ştiri Auto
Stiri auto 4Tuning
Piese Auto
Piese Auto

Conditii de comanda a produselor

Compania care administreaza site-ul "www.HORGUEMTUNING.ro", denumit in continuare "WWW.HORGUEMTUNING.RO", este S.C. HORGUEM S.R.L., numita in continuare S.C. HORGUEM S.R.L.., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/583/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14064985.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. HORGUEM S.R.L.. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

POTRIVIT LEGISLATIEI IN VIGOARE PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORILOR SI COMERTUL ELECTRONIC URMĂTORII TERMENI SE DEFINESC ASTFEL:

Cumparator/Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale; Comerciant - orice persoană fizică sau juridică care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului/Consumatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator/Consumator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre Vanzator prin reprezentantii sai.

DOCUMENTE CONTRACTUALE, COMANDA, ETC

Înainte de încheierea contractului la distanţă cumparatorul/consumatorul trebuie sa consulte cu atentie si aiba in vedere urmatoarele elemente:

 

Identitatea comerciantului si, în cazul contractelor care prevăd plata anticipată, adresa si modalităţile de contactare a acestuia, telefon/fax, e-mail si codul unic de înregistrare;
-caracteristicile esenţiale ale produsului sau serviciului;
-preţul bunurilor sau tarifele serviciilor, cu toate taxele incluse;
-cheltuielile de livrare, dacă este cazul;
-modalităţile de plată, de livrare sau de prestare;
-dreptul de denunţare unilaterală a contractului, cu excepţia cazurilor prevăzute in legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor, -incheierea si executarea contractelor la distanta;
-perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului;
-termenul limită de executare a obligaţiilor rezult\'c3\'a2nd din contract.
Informaţiile prevăzute in paragraful de mai sus, vor fi comunicate de catre S.C. HORGUEM S.R.L. prin oferta afisata pe site în mod clar si usor de înţeles de către consummator/comparator.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

-Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
-Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific;
-Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul;
-Termeni si conditii.

Vanzatorul isi asuma obligatia de a contacta cumparatorul pentru obtinerea confirmarii comenzii in maxim doua zile lucratoare din momentul primirii acesteia. Daca nu se poate obtine confirmarea telefonica sau prin e-mail a comenzii de catre comparator, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comanda.

Mail-ul primit de catre cumparator din partea HORGUEM TUNING imediat dupa lansarea unei comenzi pe site-ul acestuia ("www.streetdesigntuning.ro") nu reprezinta acceptarea comenzii de catre vanzator ci este doar un mesaj de confirmare generat automat de catre sistemul de gestiune al site-ului ce informeaza cumparatorul asupra faptului ca solicitarea lui a fost inregistrata in sistem si urmeaza a fi procesata de persoanalul HORGUEM TUNING, iar acesta sa fie sunat in maxim doua zile lucratoare pentru eventuale informatii suplimentare cu privire la produsul/produsele comandate ori la datele de facturare ori livrare si confirmarea finala a comenzii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Limba care guverneaza contractual este limba romana.

ATENTIE ! Datorita faptului ca S.C. HORGUEM S.R.L. comercializeaza printre altele si produse Auto si Tuning ce sunt importate din Europa si/sau alte tari, termenul legal de livrare de 30 de zile nu poate fi respectat, in majoritatea cazurilor retinandu-se un termen de aproximativ 6 luni de zile pentru o comanda pentru astfel de produse.

S.C. HORGUEM S.R.L. este obligat prin lege să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul incheiat.

 

Pentru produsele aflate pe stoc, comenzile se onoreaza in 24h prin curier rapid. Produsele inexistente pe stoc in momentul comenzii, se aduc pe baza de comanda.

Comenzile se fac in baza unui avans cuprins intre 30 - 40%, iar in cazul produselor comandate din SUA produsul se achita integral. Plata se face in baza unei proforme de comanda, ce include datele cumparatorului, detalii legate de produs si cantitate, suma totala si suma restanta.

Comanda se considera ferma doar in momentul in care s-a achitat avansul specificat in proforma, urmand ca diferenta sa fie achitata in momentul livrarii. Datele legate de societate si cont vor fi specificate in proforma de comanda

In situatia in care S.C. HORGUEM S.R.L. nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul respectiv nu este disponibil, dar nu din culpa noastra, ne obligam conform legislatie in vigoare sa anuntam/informam consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată vor fi rambursate în termenul legal de maximum 30 de zile.

 

Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare, de către consumator, referitor la comanda sa. Mesajul de confirmare se va efectua telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari ai S.C. HORGUEM S.R.L..

Conditii garantie

H Garantia se solutioneaza la sediul HORGUEM SRL prezentat in pagina de contacte "www.streetdesigntuning.ro" prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Garantia se aplica in conformitate cu HG 394/1995 si HG 786/1996. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, insotite de urmatoarele documente:

- chitanta de ramburs primit de la Fan Courier /factura de achizitie emisa de HORGUEM SRL (copie)

- deviz de montaj in service autorizat RAR in care sa fie mentionata data montarii si nr de kilometri la montare/demontare, insotit de factura fiscala;

- nota de constatare emisa de un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea

- copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri :

- piesa nu a fost montata intr-un service de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului; - piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

- piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

- piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;

- piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare; Orice reclamatie se primeste in scris prin fax (0259) 436144 sau email horguemtuning@rdslink.ro si se va raspunde in termen de 3 zile de la data inregistrarii. In cazurile speciale in care nu se poate constata in cadrul societatii, deficienta produsului in garantie si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare a produsului, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.

Nu se acorda termenul de 18 luni la urmatoarele categorii de piese: filter, becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile, in functie de pretul extern sau fluctuatia cursului valutar. Marfa se factureaza in RON.

Termenul de livrare pentru produsele, care nu sunt pe stoc este de maxim 30 de zile de la lansarea si confirmarea comenzii.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Horguem S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta retur elemente de caroserie, bari,eleroane, pleoape vopsite! Verificarea compatibilitatii si a accesoriilor necesare montajului trebuie facuta inainte de vopsire , orice motiv invocat dupa ce produsul a fost vopsit nu mai poate fi acceptat Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Nu se accepta retur fara un motiv intemeiat accesoriile, jantele sau anvelopele car au fost comandate, importate special la cererea clientului si pentru care au fost achitat un avans. Nu pot fi returnate fara motiv intemeiat stickerele produse la comanda clientului. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Horguem S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Costul transportului produselor de la S.C. Horguem S.R.L. catre client si de la client catre S.C. Horguem S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.

FacebookPublicitate

Cazare Romania Reconditionare Turbina Turbina Noua Webshop FK Automotive Predau-leasing.ro - Predare leasing auto samco, conducte silicon samco, furtun siliconic samco, cot silicon samco Plata cu card prin EuPlatesc.ro


www.anpc.gov.ro SEO piese si accesorii tuning auto

©Copyright 2013. Horguem Tuning Shop Oradea - magazin online de piese auto si accesorii pentru tuning auto.